5 ledtrad darfor at bega nya kompisa i Barcelona

5 ledtrad darfor at bega nya kompisa i Barcelona

Ager ni just deplacera at Barcelona? Betrycka dej inte, vi stoder dig att pricka nya kompisar!

Age n antligen bestam att transfer mo nagon fars stan, i det har fallet, Barcelona? Age ni haft modet samt befinner si parat for att borja forsavitt ino nago pur stad? Nar du flyttar at ett nytt rike ar det ej evig latt att lite nya kompisar, men inom den katalanska huvudstaden finns det manga potentia darfor att traffa nya personer sam atnjuta nya vanner. Arme berattar vi hurda n kan bega det! 😉

  • 1 Couchsurfing
  • 2 Meetup
  • 3 overvara nagon flock utav “Sprakutbyte”
  • 4 haitian brevbrud Gruppsport
  • 5 pro familjer.

Ni ar en nykomlig ino Barcelona saso har overlevt varend byrakratisk tortyr ganska att arrendera lagenhet, erhall ett NIE-nummer sam be om spansk telefonnummer, emeda befinner si det dags att upptacka nya kompisar! Detta kommer icke att bli besvarligt i Barcelonas. Omedelbart skal mig somliga 5 enastaende takti darfor at atnjuta nya kamrater! 😉

1. Couchsurfing

Kanner n nate Couchsurfing? Det befinner si ett briljant portal sasom anvands utav singe resenarer, andock ej enkom dom, darfor att lokalisera boende under tiden de dar reser: de stannar hos manniskor saso erbjuder sin soffa (couch) darfor att kvarta slut. Skada Couchsurfing ar avsevart mer an att patraffa ett omrade att he marklig dagar, det befinner sig ett samhorighe fran folk sasom uppskattar att dividera erfarenheter samt stunder.

De ett dagarna inom staden, patraffa nagon vardinna darfor att hejd ovan, och nu kommer du att komma in soffsurfares cirkel. Hur ske det? Va city ager en referensgrupp officiella hemsida, darborta medlemmarna organiserar arrangemang eller diskussioner. De finns stadse nagon intermezzo och utav all typer: fanga en kurva, en kaffe alternativt en drink och odl producera nya kompisa, mota andra utlanningar dryfta annorlunda tungomal, visit staden eller handla idrott.

Mycket mycket finns det otaliga undergrupper saso ar mer specifika, sasom folk sasom gillar extrema sporter, vegetarianer, pro de sasom vill latsa nagot redskap bl.a. Det ar en perron darbort ni kan upptacka mannisko tillsammans gemensamma intressen samt patraffa nya va. Mig forsakrar eder!

2. Meetup

Nate meetup ar valdigt likt Couchsurfing. Narvarande age du likasa tillfalle att traffa personer tillsammans snarlika intressen. Vill n gora yoga? Vill du overvar fotografi turer inom staden? Pa “meetup” kan ni alltid finn nagot att foreta! Skriv aktiviteten saso intresserar dig inom sokmotorn villi deras webbsid och odla kommer n att fa nago upprakning slu grupper sasom organiserar arrangemang sam moten sasom passar din sokning.

Inom Barcelona finns det omkring 450 grupper tack vare Meetup. De flesta har alla fakt villi engelska sam handelse befinner si bringa allma nationaliteter. De majoriteten tillstallnin sam moten befinner si kostnadsfri, medans andra, exempelvis forsavitt ni vill overvar kurser alternativt enskilda lektioner, befinner sig ick avgiftsfri, andock kostnaden befinner sig verkligen betydelselos (5ˆ/10ˆ toppen). Mi ager sjalv testat det ha takti att traffa nya folk inom Barcelona samt sjalv forsakra eder att det befinner sig avsevart intressant samt lustigt! 😉

3. Overvara en grupp bruten “Sprakutbyte”

En sprakutbyte innebar att folks traffas darfor at konversera och utbilda sig ett nytt sprak. Ni kan renovera din spanska, borja att kommunicera lite katalanska eller frascha upp din engelska. Aven befinner si det ar samt en mojlighet for att mota intressanta mannisko fran andra kulturer samt splittra tillsamman do andra aktiviteter sasom betrada bio, ett spektakel alternativt blott plocka en krok med en.

I staden finns det manga grupper sasom organiserar dessa moten, samt, hejdlost idelige, vi Meetup. Gallande eftermiddagarna mots do ino barer, eller de organiserar att se sondagar eller onsdagar. Egentligen, ar det bara foreta nagon sokning gallande webben, och sa kommer ni att betrakta att ungefar va kvall det befinner si nagot organiserat. 😉

Aven, Universidad de Barcelona organiserar sprakutbyte sta utlanningar somar intresserade utav att inlara sig katalanska, bl.a. sprak. De organiserar moten ett pa ganger ino veckan, darbort n kan raka nya folk, kulturer samt teori dej olika sprak. Villi universitetets officiella webbsida hittar du fullandad underrattelse ifall hurda herre deltar.

Ett ovrigt metod darfor at teori de tungoma sam darutover mota nytt folks, ar att skapa fritidsaktiviteter villig engelska sam som riktar sig at unga studenter. Om hane t.ex. vill svang-om salsa sa finns det skilda barer sam nattklubbar inom Barcelona som agnar nagon natt inom veckan at denna haftig dans ordning samt skanker klasser med engelsklarare.

4. Gruppsport

Barcelona ar ett idrottsstad. N behaver enbart haffa en kurva krin staden darfor att kolla flertal springare, skaters, och folk gor armhavningar sam sit-ups i Ciutadella parken, forutom all dans grupper alternativ folk som foreta yoga gallande offentliga platser, som det hande stav jag nar sjalv besokte Arco pusselbit Triunfo. Varfor ej knata tillsamman ino e idrottsgrupp? Tjana ny vetande sam idrott befinner sig finfin stav halsan! 😉

N kan inskriva dej pa Club de corredores (oppning) darbort det finns pro yrkesfolk samt niva for de sasom tar det f lugnare, eller/och pa skridskoakning gruppen, saso samt organiserar ett natt turer gallande skridskor, riktar sig mot all sam kungen allihopa nivaer, t.ex. tisdagar kl villig Passeig de Garcia Faria samt fredagar kl fran Centre de la ro. Klicka narvarande darfor at finn alldeles fakta! Skada ni kan aven lokalisera e annan idrottsaktivitet villi Meetup.

Darjamte, att haffa sig krin inom Barcelona tillsammans skridskor ar e bra alternativ darfor att patraffa staden villig en konstig samt festligt taktik. Istallet for att begagna kollektivtrafiken, astadkomme ni sport gallande hjul sam ni inneha det roligare!

5. Sta familjer.

Det befinner si ej enkom unga personer som kommer mot Barcelona. Det kanske att bot familjen, eventuellt eftersom kneg, flyttar till katalanska huvudstaden samt sta ett at saso just har anlant mo staden, kan det finnas fa svart att installera sig samt omskapa sitt leva.

Lyckligtvis, ino Barcelona finns det annorlunda gratis online-forum pro familjer, darbort de kan stalla fragor och foresla moten. Det organiseras jav moten bland mammor alternativ darfor att delta i fitness grupper. Arme nagra anvandbara webbplatser: , for att handla pre- och postnatal aktiviteter darfor at ejakulera valtrana; alternativ bcnwomensnetwork som organiserar moten veckovis eller manatligen bland paron darfor at fanga nagon kopp kaffe, en drink eller kika nago enastaende film.

Mi tror att ni kommer inte att fatta potential darfor at handla nya kompisar ino Barcelona. Forsavitt n age andra ide, vackla ej att kontakta mig samt odla lagger mi till det ino listan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *